• Megkezdtük a svédországi SWEGON légkezelők, hűtőgerendák forgalmazását *** BLUE BOX folyadékhűtők 3 hetes szállítási határidővel rendelhetők *** BLUE BOX precíziós klímaszekrények piacvezetők, a számítógéptermi és racksori hűtők rendkívül kedvező feltételekkel *** Forduljon hozzánk bizalommal !

magyar
Tel.:

+36(1) 240-2240

Skype Me™!
E-mail:

Klímakészülékek

Főoldal - Multi Upgrade DCI - E-Multi légcsatornázható beltéri egységek -

E-Multi légcsatornázható beltéri egység 4,1 kW (AD142XLEAA)

- E-Multi légcsatornázható beltéri egység 4,1 kW (AD142XLEAA)

3 év Garancia

  • Ultra-vékony konstrukció: A rejtett légcsatornázható beltéri egységek magassága mindössze 220 mm, ami könnyű szerelhetőséget biztosít, és tökéletesen illeszkedik a beltéri dekorációkhoz.
  • Nagy hatékonyságú szűrő: A készülék G3 fokozatú szűrővel rendelkezik, amely hatékonyan szűri ki a szennyeződéseket, javítja a helyiség levegőjének minőségét; a szűrő alulról távolítható el, a szervíz és a karbantartás kényelmesen elvégezhető.
  • Multi-üzemmód: A beltéri egység a telepítési igényeknek megfelelően visszatérő légcsatornával vagy anélkül szerelhető.
  • Frisslevegő bevezetés: A frisslevegő a berendezésen előre kialakított nyíláson keresztül vezethető be a helyiségbe. Ez javítja a levegő minőségét és kellemes atmoszférát teremt.
0 Ft (bruttó)
További jellemzők
Sorozat: E-Multi légcsatornázható beltéri egységek
Jelleg légcsatornázható
Működési mód:on-off
Hűtő teljesítmény (névleges)[kW]: 4.10
Fűtő teljesítmény (névleges) [kW]: 4.50
Beltéri egység méretek[mm]: 828×450×225
Hűtőközeg: R410A


Hírlevél

Ha szeretne többet megtudni termékeinről, újdonságainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre