• Megkezdtük a svédországi SWEGON légkezelők, hűtőgerendák forgalmazását *** BLUE BOX folyadékhűtők 3 hetes szállítási határidővel rendelhetők *** BLUE BOX precíziós klímaszekrények piacvezetők, a számítógéptermi és racksori hűtők rendkívül kedvező feltételekkel *** Forduljon hozzánk bizalommal !

magyar
Tel.:

+36(1) 240-2240

Skype Me™!
E-mail:

Klímakészülékek

Főoldal - Multi Upgrade DCI - E-Multi kazettás beltéri egységek -

E-Multi kazettás beltéri egység 3,5 kW (AB122XCEAA)

- E-Multi kazettás beltéri egység 3,5 kW (AB122XCEAA)

3 év Garancia

  • Új, speciális konstrukció: A berendezés mérete a könnyű telepítés érdekében 570 mm x 570 mm x 270 mm. Univerzális és harmonizál a standard 600 mm x 600 mm-es álmennyezettel.
  • Csendes működés: A levegő a kilépési pontokon egyenletesen, akadály nélkül áramlik, ami sokkal csendesebb teret eredményez. A szabálytalan spirál alakú ventillátor lapátok alkalmazása még csendesebb működést eredményez.
  • Beépített, nagy nyomómagasságú cseppvíz szivattyú: A beépített cseppvíz szivattyú a kondenzvíz üritését automatikusan végzi. A szivattyú névleges nyomómagassága 600 mm, ami ideális lehetőséget biztosít a kondenzvíz teljes eltávolításához.
  • Frisslevegő bevezetés: A frisslevegő a berendezésen előre kialakított nyíláson keresztül vezethető be a helyiségbe. Ez javítja a levegő minőségét és kellemes atmoszférát teremt.
  • PB-700IA keret

A hozzá való PB-700IA keret ára: 14.000 Ft

0 Ft (bruttó)
További jellemzők
Sorozat: E-Multi kazettás beltéri egységek
Jelleg kazettás
Működési mód: on-off
Hűtő teljesítmény (névleges) [kW]: 3.50
Fűtő teljesítmény (névleges) [kW]: 3.80
Beltéri egység méretek [mm]: 570×570×260
Hűtőközeg: R410A


Hírlevél

Ha szeretne többet megtudni termékeinről, újdonságainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre